Druhá šance
Anotace: Když si dva poprvé dostatečně neublíží....
Poprvé jsme se vzali za špatný konec.
Moje otevřená pusa,
Tvoje selhání, zakončené fackou.
Proto si měním telefonní číslo a identitu.
Běh na dlouhou trať.
Ale ty jsi stále se mnou.
Snad v mém srdci nebo níž.
Druhá šance je hlasitější
Než ten policajt co řekl „nevracejte se“.
A tak si teď nastavíme nový pravidla.
Už to budu zase jen já,
kdo tě bude zraňovat
Přečteno 378x
Tipy 4
Poslední tipující: Párek Bdělý, Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)