Nemocniční Odyssea
Anotace: Sepsáno na lůžkové ortopedii u prof. Trče po roce léčení v nejrůznějších nemocnicích, 26.4.2013
V Berouně se srdce zastaví
Nejspíš že už ho to nebaví
Sanitka se zavolá
A honem do Motola
Bůh je dobrý sudí
Za chvíli mě vzbudí
Boromejky u Petřína
To je zase liga jiná
Nemocnice Louny
Sídlo pro vrahouny
Přecpali měsedativy
I když jsem byl ještě živý
Zapomněl jsem na vrahy
Odvezli mě do Prahy
Prý Vojenská nemocnice
Je nejlepší v republice
Jahody a banány
Vzpomínka na Říčany
Teď mě vojsko trápí
V zařízení Slapy
To však není všecko
Moje milé děcko
Že prý v rámci záruky
Jech mě bodne do ruky
Úžasně se ke mně chová
I docentka Štětkářová
Podívej se ty vole
Už jsem zase v Motole
Sanitka už frčí
Směrem k panu Trči
Ten má na to vlohy
Opravit mi nohy
Nejdřív bude zdravá
Nejspíše ta pravá
Hlavně žádný strachy
Nejdřív budou šlachy
Ty pravý to neva
Že pak půjde levá
Pak ty moje polena
budou zase kolena
To se mi snad jenom zdálo
Operací je furt málo
Trč nápady hýří
Že prý budou čtyři
Trč je prosté skvělý
Nejspíš dotek múzy
Až to bude celý
Budem zkoušet chůzi
Přečteno 573x
Tipy 6
Poslední tipující: básněnka, SmallGeorge, Robin Marnolli, Kubský P., beforetherain
Komentáře (3)
Komentujících (3)