Tohle je milý. Možná by se i ale líbila víc, kdyby skončila už po čtvrté sloce. A jestli můžu drobně poradit, vyvaroval bych se jednoslabičných rýmů (snít-mít) a víc si pohrál s rytmem i kvalitou rýmu. Když to bude líp plynout, bude to dvakrát tak dobrý :)
06.06.2014 19:03:24 | Tom Dvořák
Té vázané básni kulhá rytmus, kdyby pěkně plynula, vyznělo by to lépe...
27.04.2014 21:51:12 | Robin Marnolli
Já nejsem moc na rytmus. Píšu to tak, jak se to líbí mě :) A proto si můžeš i u dalších mých básní takové komentáře ponechat :)
02.05.2014 19:36:40 | ThalEndie
Dobře tedy zdržím se komentářů, ale je to škoda pro tu báseň. Rytmika je základ vázaného verše.
RM.
02.05.2014 22:42:58 | Robin Marnolli