Leptám prý úsvit
hřadujícími kopřivami
barvou všech třezalek
ržáním náprstníků
a v medailích bezu schovám pyšnou hruď
kmenovým uměním jetelových věnců
hýčkám spánek Oberona
jemně se usmívá
ten blouznivý muž
a v jezu jeho spánků
zeju
pro svatyně starých slečen
oko odsvěcených kostelů
exilem z hašlerek vymítačů
ve splavech jasně červených županů
naučila jsem se proto žonglovat...
dvě a tři jablka po dlaních
Jablky možná žongluješ, ale slovy ne – ta se krásně vznášejí časoprostorem a osidlují ho... ;-)
30.04.2014 19:28:58 | Amonasr
Snědl jsem tři jablka
a nic
nenarostl mi dlouhý nos
neproměnil jsem se v prince
neusnul jsem na sto let
snědl jsem tři jablka
jednoho červa v nich
a Nic
29.04.2014 20:40:07 | Jort