Chci
Chci protancovat životem,
být všude, ne stát za plotem,
chci poznat světa řádský kus,
chci připojit se k hejnu hus
a přelétnout pár oceánů,
vidět jak slunce vstává k ránu..
Chci poznat lidské příbytky
na kontinentu Afriky,
chci vidět hory v Asii
a citadelu v Bastii
a potom na jih zavítat
australské ovce spočítat..
Chci jistotu že z toulek svých
vrátit se domů zase smím
chci chtít...a snít.
Přečteno 347x
Tipy 6
Poslední tipující: SmallGeorge, Amonasr, Ellenis
Komentáře (2)
Komentujících (2)