Anotace: ...
povedal mi
"takého ako ja nájdeš v každom jarku"
prehľadávam kanálechodím a topím sa v sračkáchprespávam v jarkocha čakám
a čakám
čakám
tak hledám v nárožích i ve stromech mám totiž duši i srdce
01.05.2014 19:46:22 | básněnka
Dobra miniaturka - iba tak: vieš titi, že nenapísal v parku? to by si sa načakala...
01.05.2014 17:08:58 | aravara
nejlepší je nečekat a žít
01.05.2014 12:28:40 | banana
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?