Anotace: ...tehdy bylo babičce 85 let a oslava se opravdu vydařila; R.I.P. babi, stále vzpomínáme!
Do Pardubic na oslavu
dnes radostně spěcháme,
babiččiny narozky,
ty si ujít nedáme.
Sešlo se nás vskutku hodně,
téměř celá rodina,
jíme, pijem´, povídáme,
den je jako hodina.
Heligonku Jenda tahá,
překvapí tím babičku,
zábava se rozproudila,
tohle nemá chybičku.
Babča trochu přebrala,
k výtahu se motala,
oslavu si užila,
moc dobře se bavila.
K odchodu se zvedáme
nakonec i my,
k domovu se vydáme
auty vlastními.
Eda, běda, říct si nedá,
do auta si s Luckou sedá,
pořád říká: „Přednost dej!
Výmolům se vyhýbej!“
Mamka potom s jídlem straší,
uvaří prý k bůčku kaši.
To se zase nacpeme,
málem z toho praskneme!
Jí k hubnutí stačí chleba,
sádlo, škvarky dá si Eda.
Po půl roce změna žádná -
může za to váha zrádná?
Na ty hrnce plné jídla
vzpomínka jen zůstane,
Eda jede na chalupu,
doma zas klid nastane.
(říjen 2012)
Tohle má fakt krutý spád :)
"Eda, běda, říct si nedá,
do auta si s Luckou sedá,
pořád říká: „Přednost dej!
Výmolům se vyhýbej!“
Mamka potom s jídlem straší,
uvaří prý k bůčku kaši."
06.05.2014 23:08:25 | SmallGeorge
:) Přesně tak to ale bylo. Jen co jsme se vrátili domů z oslavy, tak mamka už zase vymýšlela, co by do nás nacpala... :D
12.05.2014 20:17:51 | AndreaM