Uzavři se před světem,
jako poupě růže,
skryté jiným květem,
vždyť dvě tváře každý míti může.
...
.
Otevři se jen,
těm které miluješ,
doufej, že není to sen
a ty zas procitneš.
...
.
Do tvrdé reality,
kde cit je slabinou,
divíme se, já, ty.
Srdce z kamene je zde posilou.
...
.