Pravda
Anotace: No a tak už to někdy bývá
Osud ti něco připravil
a s tebou se o tom nebavil
vkládá ti myšlenky do mysli
někdy se nad tím zamysli.
Někdy hned zakročíš a podnikáš
jindy zas před něčím utíkáš
necháš se před něčím odradit
jindy je třeba nechat si poradit.
Jednou se raduješ a usmíváš
po druhé strachy zas omdlíváš
nacházíš přátelé a kamarády
ti na tebe kují však zrady.
Jiní tě mají naopak rádi
jsou to tví opravdoví kamarádi!
Jednou jsi rychlý a vytrvalý
jindy se na tebe jakoby vše valí
něco máš rád, pro něco žít chceš
a něco jiného zas odsuzuješ.
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: penstla, SmallGeorge, vodnař, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)