Strom
Anotace: Každý ať v tom najde to své.
Strom,
ach ten starý strom,
který je zde od pradávna,
v němž roste,
sílí,
každý den,
týden,
měsíc,
rok co rok
a věk co věk,
hřích,
jenž svou vinou zahltí svět snů.
Kořeny,
prorostlé zlobou a hněvem.
Kmen,
prohnilý lidskostí.
Větve,
lámající se pod tíží hříchů.
Listy strachu,
padající na zem vin a nářků.
Koruna ?
Není.
Jen JÁ
....TY
....MY
....NIKDO
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury
Komentáře (1)
Komentujících (1)