Anotace: mě poznáváš
Začalo to jako špatný
spoj na kolejích
prudce
rychle
tluče srdce
mezi nádechy
vkládáš výdechy
líbáš.
líbám
Prsty na záda kreslíš,
písmeno po písmenu mě poznáváš,
a když ležíš a nespíš,
tečky místo čárek sám si nalháváš.
Využij toho, že
zakloním hlavu,
abych se podívala
na hvězdy
a zatni čelist,
oba se rádi stavíme
tváří v tvář,
tak proč se bát,
lásko?
Nádechy,výdechy,vzdechy.Lehnout si na rozpálené plechy,vyhnat z kožichu blechy,nastražit oba slechy a s hlavou v záklonu vyseknout poklonu zádovému malíři.Umění odmění satan dvěma halíři.
29.06.2014 23:03:58 | Bakchus