Anotace: Přišla a ani neklepala bez dovolení si tvůj život vzala jako blesk z čistého nebe a...
Dáma se svojí kosou. Krutá činy svými, ale přeci spravedlivá. To truchlící nevnímá. Je to jak v té písni - nedbá hladu nedbá bídy, na východ i na západ, všude dá se vykopat hrob pro lidi.
25.05.2014 00:36:45 | Jan Urban
Krásná báseň, děkuji, přesně se hodí k mé dnešní náladě...
07.05.2014 13:31:57 | Hrisnice