Anotace: Levá chátrá.Proč?
Ruce
Ruka levá střídá pravou,
ve svém světě spolu plavou
Ruka levá míjí pravou,
zanedbáváš ruku levou
Pravá se nezajímá,
jak se má levá,
pravá vše objímá,
jinak bude mela
Proč tak zanedbaná
je ruka levá,
není až tak lacná
jako sleva
Proč tak zanedbaná
ruka levá je,
je snad něčím vadná,
světa neznaje?
Proč tak zanedbaná
ruka levá je,
je snad zrádná,
svůj um nemaje?
Zauč také
ruku levou,
jak se pije saké,
jak se drží s vekou
Téda musím říci, že máš rozhodně zajímavá zamyšlení :)) Ačkoliv ... při přečtení anotace jsem si pomyslela "ajéje" :DDD UF! :D
07.05.2014 22:55:11 | Aiury