Měl jsem se za chlapa
Ale jsem jen pouhým zbabělcem
Obyčejná sketa
Ale já se bránil ,tak se omlouvám
Ale už nic nezvládám
Už vážně nic nedávám
Stoupám do hlubiny
Jsem skoro na dně propasti
To city k jedné ženě
Mě zničily
Mám okolo sebe přátele
A ti si to nezaslouží
Ale je to jiný jsem tu sám
V životě jsem neprohrál
Ale vše je jednou poprvé
Čas mi vzal síly
Jsem totálně v prdeli a vyšťavený
A démoni mý hlavy jsou silnější
Je mi to strašně líto a moc mě to mrzí
Ale než někomu ublížit
To radši prohrát
A nestydím se
Zkurvený deprese
Takhle to být nemělo
Ale nechci nikoho trápit
Mnohokrát děkuji za všechno
jsi k politování, ale proč to dáváš do básní???
10.05.2014 09:05:29 | J.F.Julián