Lampion
Anotace: Retrospektivní výlet, k múzám mým minulým, při cestě za inspirací...
Kouzelný večer,
odbil tiše hlavní zvon,
každý brečel,
a z duše se stal lampion.
A pohled na oblohu,
ten poodhalil svět,
lidských duší na tisíce,
tvoří z lampionů květ.
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)