zeď
s dekubity pro modely
lákající svalnatými těly
a bílá údy
kyprých býků
európského tvaru
na povalu stíny žen
v sépiové hnědi
balistika clony
nádherná silueta
zdánlivě netečné labutě
se stigmaty nevinnosti
pro malého muže rodu Jude
co po něm zbude?
těla svaly ženy...molybden...?