Nedělní procházka
Anotace: Už byla kapku odkvetlá.
Procházím se po Ostravě,
šlapka se mi nabízí,
nevypadá právě zdravě,
stále mluví o krizi.
Nemám zájem něco chytit,
proč bych to měl riskovat,
raději si zajdu vypít,
s kamarády flámovat.
Poprosila o pár kaček,
dvacku jsem ji daroval,
nadávala jako špaček,
já to smíchem kvitoval.
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: Párek Bdělý, Aiury, básněnka, Erato
Komentáře (2)
Komentujících (2)