Anotace: Druhý pokus o psaní o sobě v ženské osobě.
Rozchod očima dívky
Nejsem perfektní,
chci být taková,
tak se nelekni,
budu unáhlená
Když mé rozhodnutí
nebude správné,
když bude jak bodnutí
zlé sršně slavné
Nebude Ti ke chuti,
budeš se zlobit,
pak mne donutí,
Tvé srdce zlomit
Promiň, už to nejde,
láska hory nepřenáší,
vždyť na tom sejde,
když nám ji vítr unáší
Daleko a ještě dál,
pryč od nás dvou,
zprvu ses jen smál
a teď Tvé city řvou
Tohle jsou ty konce,
ukončím pohádku,
jen pomocí zvonce,
snad je to v pořádku
Tak neblázni! A dej mi ještě jednu šanci!
12.05.2014 18:08:51 | Slav Milo
hm hm hm... nebýt tam ta první sloka, tak bych nevěděla, že je to z ženské perspektivy ;) což je na druhou stranu dobře ;)) :))
12.05.2014 17:52:00 | Aiury