Anotace: To když člověk uteče a pak se vrátí, aby zase jednou utíkal.. :)
A tak se zase vracím
bez viny a pocitů,
stejně, jako to bylo předtím,
jen trošku jiná,
poznamenaná šílenstvím.
Tak se zase vracím
a možná jsem silnější.
A nebo si jen příště dám pozor
na koho se toužebně podívám.
Tak se zase vracím,
pofoukané rány,
hlava chlastem čištěná,
skoro jako nová.