Myšlenky
Myšlenky se mi stále hlavou honí,
jedna za druhou, přes ni i pod ní.
Myšlenky o světě, lidech a tobě,
jako o té nejdokonalejší osobě.
Myšlenek mám plno, jako vody Niagáry,
pokaždé přemýšlím nad jinou,
nad tím, jak létají vrány,
jak je se svou milou.
Vlastně, i sny jsou myšlenky,
a proto je třeba podotknout,
že si se mnou všechny chvilky,
i když se tě nemohu dotknout.
Přečteno 410x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Robin Marnolli, SmallGeorge
Komentáře (6)
Komentujících (4)