Strach
Anotace: Všechny nás dostane.
I ty znáš tu chvíli,
kdy veškerou píli
odnesl strach.
Chtěla si víc,
nezastavilo tě nic.
Pak přišel strach.
Všechny tvé sny
i slibné dny
pohltil strach.
Bojovat si chtěla,
vůli jsi měla.
Vzal ti ji strach.
Na dno jsi spadla,
růže života zvadla.
Dostal tě strach.
Přečteno 368x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina
Komentáře (0)