Anotace: Nic není horší než zjištění, že neumíte létat.
Napravím se tím, čím jsem se zničil,křik a chyt se za přirození.
Svět se mi vždy příčil,
lásko, to my jsme ti vyvolení,
tak proč sebrali nám hračky?
Všude kol jsou jen lži a sračky.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?