Anotace: Snad je více těch, které ví přesně, co chtějí.
Nevíš co chceš
Dávám Ti vše
a Ty chceš míň,
dávám Ti míň
a Ty chceš vše
Nevíš co chceš,
neznáš samu sebe,
zda pravdu či lež,
zda peklo či nebe
Tvrdíš, že víš,
ale nevíš o sobě nic,
jsi slabá jak myš,
které chybí rub i líc