Rozum se srdcem se hádají
Anotace: Když srdce se nedohodne s rozumem
Po tvářích slzy stékají
jako kapky vody
na zem padaj.
Srdce se bolestí netají
rozum říká ,,Ne´´
a tak se hádaj.
Copak záleží na tom,
že z pláče oči pálí
srdce jak vybouchlý atom
čeká zda to rozum schválí.
Tváře rudě červené
jako ohenˇžhnoucí
má právo se ozvat
a Ne že Né!
Duši pohltí
tma tmoucí.
Srdce chce projevit city
a říci jak se cítí
rozum používá štíty
to pak není k žití.
Koho tedy poslechnout?
Jako hlas mnoha vod
v hlavě zní.
Jak nakonec se rozhodnout?
To je asi škoda slov
kdo bude mít slovo poslední?
Nezbývá než čekat...než se dohodnou!
Přečteno 308x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, SmallGeorge
Komentáře (2)
Komentujících (2)