jsem jako element
košile svázaná nad koleny
jablečnými lemy
a paralela...co se chvěla
půlenými jádry
Jsem jako elementární částice,pomalu se blížíš ke klasice,však,co ta jablka v máji?Mé prsty si z cípy košile hrají a svazují tak pevně,že pomůže snad jen kudla.A v tom je půlené jádro pudla!
15.05.2014 18:32:51 | Bakchus