Nelituj
Anotace: Všechno zlé je k něčemu dobré
Nelituj svých rozhodnutí
i když byla špatná
instinkt tě k tomu nutí
tvá rozhodnutí jsou platná.
Nelituj svých slaných slz
které jsi kdy uronil
jsou důkazem, že srdce máš
že ses s citem narodil.
Nelituj svého úsměvu
pro toho, kdo si ho nezasloužil
je důkazem tvého vjemu
že pro druhé jsi vždycky žil.
Nelituj těch chvílí
kdy tě srdce bolelo
díky tomu Tvé Já sílí
a to ti možná chybělo.
Nelituj uplynulých let
stejně je už nevrátíš
žij tím, co máš dneska a tedˇ
a soustředˇse atˇto neztratíš!
Přečteno 642x
Tipy 15
Poslední tipující: Martin Šimeček, Barčík, AndreaM, Tomikk, Petbab, SmallGeorge, jitoush, Aiury
Komentáře (8)
Komentujících (5)