Budˇsám sebou
Anotace: Každý je jedinečný
Neohlížej se na lidi
co tě rádi nemají
je to důkaz jediný
že nejsi jim ukradený.
Neposlouchej pomluvy
vlastní názor měj
chceš-li si s někým promluvit
jednej s ním vždycky fér.
Kašli na to, že třeba nejsi
oblíbený jako jiní
vždytˇty víš nejlíp Kdo jsi
a to tě výjmečným činí!
Nesnaž se žít podle lidí
kteří ti radí jak bys měl
oni vlastní cestu vidí
a ty hledej svůj správný směr!
Nemiluj jen toho
koho by si přáli ostatní
přátel je na světě mnoho
koho oni nemusí, můžeš mít rád zrovna ty.
Naslouchej svému vnitřnímu hlasu
i když to jiní neschválí
dopřej jim trochu času
aby tě lépe poznali.
Jen ten kdo tě bere
takového jaký jsi
je opravdový přítel
a takového i já chci!
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: AndreaM, jenmravenec, Aiury
Komentáře (2)
Komentujících (2)