Anotace: podle pravdy, 7.5.2014 :3
Dostala jsi mě do trapné situace.Tento kus čtu podruhé,poprvé jsem jej zavrhl jako nezajímavý.Pak jsem zjistil Tvůj věk a pohled jsem přehodnotil.Asi se budu muset podívat pokaždé na profil autora,díky Tobě.
19.05.2014 20:34:16 | Bakchus