~~~~~~~~
"Když jsme byli mladí"
~~~~~~~~~~
Ty taneční hodiny
pro starší dámy a pány
kterým to tak trochu
na parketu pálí,
od mladých tanečníků
nedají se zahanbit
a pořádně to chtějí
při muzice rozbalit.
Polka,valčík i foxtrot
to ti starší válí
jak se spustil rokenrol
tak raději to vzdali.
My tančíme pomalinku
nám to přece postačí,
počkáme si na mazurku
boty při ní netlačí.
Ještě waltz a končíme
a už si jdeme sednout,
po přestávce další kolo
my nemohli se zvednout.
Tak teď celý tance plac
zůstal pro ty mladý
ti "modernu" a rokenrol
pak s chutí tancovali.
~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~