Oční stíny
asi hnědé
potrhané džíny
ty seprané-bledé
spletený cop
k jedné straně
tričko s flitrem
s otiskem dlaně
baleríny
hitem léta
jenže na podpatcích
prý důležitost vzkvétá
sluneční brýle
v očích zář
řasenka od Maybelline
odrazem černých řas
to ráno zůstane...v nás...
A kolem pasu šňůra perel
dovednost lovců z temných vod
lesk jasných sluncí
láme světlo
cenný doprovod
27.05.2014 15:31:46 | poeta