pro průjezdy a mříže
ryba k rybě
masové mlýny
a trsy chmele
pro varné obětiny
jen stádo koní
houpu dřevem
polnice masek
na plástev s medem
zas jednou do Paříže
s vozíkem zlozvyků
pro ruce podané
po tichu...
Však ruce podané nahlas,s otázkou vtíravou:"Zahlas?" a mřenkami v rukávu.Nečekej na zprávu,že patří ti po právu ten,kdo po boku Ti dřímá.Nejezdi v Paříž,milá,jeď do Berlína.
27.05.2014 18:02:23 | Bakchus
hochu..zeď už padla..já ne:-)
27.05.2014 18:04:26 | básněnka
Však jsou zdi ještě zbytky.Zde získáš výdobytky v podobě Bavorských vdolků.Členství v Landmančaftu,či v Svobodných spolku a kariéru.Možností mnoho,různých směrů a vizí.Jenom ta řeč,ta je ňáká cizý.
27.05.2014 18:14:37 | Bakchus
ale kuš!:-) Paříž je fanfára a tuš:-)
27.05.2014 18:29:49 | básněnka
A co Řím?Ten Tě neláká?Město věčné,kam všechny cesty vedou?Kam túristi zběsilí vlakem,či vozem jedou,by Colloseum spatřili?Co Madrid a korida,Lisabon a park,kde nikdo nehlídá,Atény,Bern,Curych.Anebo Helsinky,kde nasadíš kulich,Moskva,Riga,Oděsa.A Ty furt Paříž!Nebesa!
27.05.2014 18:41:29 | Bakchus