Prší
Dívám se na kapky deště,
padají, kapají a šeptají,
chtěla bych stát mezi nimi
a šepkat s nimi.
Dívám se skrze okno a chci vyběhnout mezi ně,
najednou však začínám brečet, slzy se mi hrnou do očí.
Vidím ho a sebe, jak tam stojíme,
ruku v ruce spolu mluvíme,
kapky deště na nás padají
a my se líbáme.
Brečím, protože to nikdy nebude skutečné,
brečím, protože sny jsou tak reálné.
Přečteno 390x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Aiury
Komentáře (0)