Pozitivní myšlení
Anotace: s kamarádem jsme si dali téma a hodinu na to napsat báseň. Téma: Pozitivní myšlení
Najít něco co mě rozesměje
to je prostě dar.
Smích je pro mne naděje
a když se řekne "sýýýr", vybavím si čedar
Uznávám, je mnohem lehčí,
hledat negativa a padat dolů,
ale na všem zlém je i to lepší
a stojí za to, když se dostaneš nahoru.
Vědět, že potíže jsi překonal sám
a s nikým se nedělíš.
Jsi svého vlastního života pán
a sám sobě velíš.
Přečteno 364x
Tipy 4
Poslední tipující: Kott, AndreaM, básněnka, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)