Anotace: <p>A možná je to všechno hra</p> <p>a my jen klauni s červenými nosy.</p>...
A možná je to všechno hra
a my jen klauni s červenými nosy.
Možná je naším údělem nevyhrát
a všichni budeme stejně jednou bosi.
Možná je celý svět jen cirkusový stan
a my všichni mizerní herci
Nikdo není otrok ani pán
Jen já.. já už hrát nechci.
Záleží na Tobě,zda máš životní schodky.Co mne se týče,na závěr mám připravené botky.
29.05.2014 22:21:03 | Bakchus