Hrůzný sen
Anotace: To musel být šok.
Zdálo se mu o lopatě,
pomočil si strachy gatě,
úředníci dávky vzali,
do práce ho potom hnali.
Klika byla, že se vzbudil,
tenhle sen ho vážně prudil,
na štěstí však, ví to jistě,
dávky bude mít i příště.
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Martinecka23, SmallGeorge, AndreaM, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (3)