Anotace: Ozvěna se nejspíš šíří částicemi, ale může být i ve vesmíru?
Čas
Relativita času
v meziprostoru mizí,
když hraji na basu,
jež je mým uším cizí
Reálnost času mizí,
všichni ví, že ano,
že tóny z lásky ryzí
loudí hra na piano
Čas ve své existenci
pro nás významu nemá,
i v jupiterovu prstenci
přec může být ozvěna
Ač nerad, navrhoval bych ti opravu v prvním odstavci a čtvrtém řádku na jež.
A doporučil bych ti nějaký kontrabasový koncert
třeba fis mol od Bottesiniho. :)
01.06.2014 01:20:47 | Slav Milo