Jak život chutná,když jsi tak smutná?Já vím,lidstvo je slepé,ale neboj,bude lépe!
07.06.2014 09:08:29 | Bakchus
Ano, je smutné, kam ten svět spěje ... ale my, lidé, s tím nic neděláme. Nesnažíme se ... jen malá hrstka lidí, ale stejně ... pomůže to?
A souhlasím se SmallGeorgem ... někdy je lepší začít u sebe a změnit svůj pohled na svět ...
Skvěle zpracované téma! :)
30.05.2014 23:01:57 | Aiury
Doufejme, že nám pátý věk přinese lepší dobu a co je jednodušší, než začít u sebe? :3 Změním svůj pohled na svět a tím změníme (alespoň pro nás a v našich očích) i svět.
30.05.2014 22:51:17 | SmallGeorge
já žiji v lesích..změnila jsem ho..ale když jsem ve městě, nejsem slepá..
miluju přírodu a chráním ji..tím pomáhám tomu aby aspon něco zustalo..
ale hladové nenasytím..ani nemocné neuzdravím a dětem z rukou zbraně nevezmou ani jejich rodiče...
štěstí musíme najít každý v sobě...
Jen jsem psala básen za nás ty ostatní..kteří si nemyslí , že peníze jsou štěstí..
30.05.2014 23:14:22 | Liduška