soudíš mě
jak vietnamskou skříň
a fakt mi je z toho vedro
kafe se rozlilo
možná
právě z toho...
a jedinej, kdo se mnou soucítí
je lůžko
nemocniční ..
Tak jak se tomu říká?
když už fakt
nemůžeš
a lžeš i sám sobě
do kaluže ..
když slintáš a myslíš si, že
Tě nikdo nepozná
když závidíš
i rolety po babičce
a přitom
tisícikoruny místo rohožky
vezeš si z Ikei ..
mohl bys to aspoň předstírat?
víš ...tu lásku
Já
klidně tě vezmu do parku
nebo na party
autobusem
a cestou kameny
ze srdce
vyházíme do uličky
a než vystoupíme
skočíme
a ty mě chytneš za cop
a já řeknu hop
dokud
nebudeme spolu pod vodou
dopis na rozloučenou
jednou
přesně takhle
přesně takhle vedro
teď mi je ...
docela mě to nakoplo
31.05.2014 18:12:01 | CoT