Láska z bulvárního tisku
Anotace: Po uši zamilovaný pěvec v letech, pěl o nápravě...
I zdatný pěvěc žil v přetvářce,
když měl partnerku a malé dítě.
Zahořel láskou k biletářce.
Prahl po ní, šeptal jí: „ já chci tě!“
Láska bývá mocná kouzelnice
o to mocnější v muzikálu,
v srdci herce hoří o to více,
nežli všechna světla z portálů.
Po představení zval biletářku
do svého rozměrného vozidla,
polibky, střídaly steny nářků,
vášeň bořila psaná pravidla.
Stalo se vítaným i skutečným,
co jevilo se téměř nemožné,
statný pěvec líbal ústa slečny,
získal si tělo dívky rozkošné.
Nekvete láska v každém věku?
Kdo by jí odolal - dívčí kráse?
Láska bývá účinnější léků,
zda vytrvá - ukáže se časem.
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Aiury, CoT, AndreaM
Komentáře (8)
Komentujících (3)