Ber dokud nabízí
Anotace: Zaváhání se někdy nedá vrátit zpět.
Co život vzal
už nevrací
a je jedno
jestli
srdce krvácí.
Dokud dává
přijímám
jeho dary
protože časem
zbudou
pouhé zmary.
Maličkosti
se lehce míjí
a když pominou
člověk se pozdě
pak bolestí svíjí.
Každý den
není samozřejmost
jak se možná zdá
je to dar života
který zda o něj stojíš
se denně ptá.
Přečteno 307x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, SmallGeorge, Aiury, AndreaM, danaska, jitoush
Komentáře (4)
Komentujících (3)