Anotace: ...
V rytmu černé kávy
po nocích tiše tancovaly…
Někdy ze splínu,
a někdy z hrůzy…
Kde jsou?
Ty moje múzy…
Jemně se objímaly,
sebe ve mně zaklínaly…
Podlahu proklely
a na mě volaly…
Bez ostychu,
bez soucitu…
A tu rytmiku?
Vnímaly…
Bosé nohy
do ní zvedaly…
Do uší mi šeptávaly
a vlasy hrůzou povstávaly…
Někdy z nudy,
a někdy po psychické krizi…
Kde jsou?
Ty moje múzy…
Jelikož jsou pryč,
nevím jak dál psát,
proto na to kašlu
a jdu raději spát…
třeba jsou ve spánku...
18.10.2014 01:53:36 | enigman
Tam už jsem zkoušela hledat, ale marně... nakonec jsem je nalezla na místech, kde by mě hledat ani ve snu nenapadlo... V obyčejnosti, jednoduchosti... :-)
18.10.2014 01:56:17 | Gabriela Green
Tak horké to být nemůže, když bez múz složíš takové verše! :))
01.06.2014 20:31:04 | Aiury
Ale co to dalo práce... Pár veršů a strávila jsem nad tím takovou dobu :-/
01.06.2014 20:31:54 | Gabriela Green