Prázdný list
Anotace: Když je potřeba se vypsat
Někdy se člověk
potřebuje svěřit
a nemá komu
nemá komu věřit.
Dusit v sobě napětí
když potřebuje povolit
raději jít pro papír
a vypsat se, to jediné
si může dovolit.
Tak myšlenky a pocity
zapsat na prázdný list
vědomí jistoty
že to nikdy neprozradí
může se být jist.
Své trápení si ponechá
a přesto se uleví
papír nikam nespěchá
od něj se nikdo nic nedoví.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, Koralína, Aiury
Komentáře (3)
Komentujících (2)