...a cigaretových papírků v kimonu krupicové kaše
svedenci svodů z legendy ústních známek
pro pohodu
a milostná panna
alter ego všech chrupavek
když svádíte
tak prý milujete
téměř do plavek
a umíte v žiletkovém účesu udělat pěšinku?
požární poplach ze všech vnad
do vínku
snad
ve víru malou díru
pro žíly znovu zahořelo
a obočí vytvořila horstva
a srdce...
když milujete
tak prý svádíte
změnilo drobný cval
montVal...