Dneska jsem jej navštívila
v zpovědnici zelené,
trávou stlané, květů plné,
stromy, keři vroubené.
To On nás svedl
na cestu do ráje,
nechal nás poznat,
jak láska sladká je.
Pak z číše poznání
napít nám dal,
když to, co dřív nabízel,
nazpět si vzal.
Řekls, že zemřel jsi
ve mně, já v Tobě...
Rouháš se Osudu!
Hnijem snad v hrobě?
Srdce žalem pukající,
pookřálo, nechuraví,
i když každý na cestě sám,
tak žijeme, jsme přec zdraví!
Udělil mi rozhřešení za vše,
v čem jsem chybila,
ztracenou svou rovnováhu
jsem tak znovu nabyla.
Jsem smířená s Osudem,
v duši rozhostil se klid,
mé trápení pomine,
zotavím se, bude líp.