Anotace: Život je boj, i když bojuješ naprosto zbytečně, tak se nevzdávej.
Boj práce
K čemu mi to je,
když postavím se sám
proti všem do boje
… k nohám Tvým padám
Dělej si co chceš,
týrej mě a muč,
žij si tu svou lež
… ve mně navždy puč
Denaturalizace
věčných citů,
z nektaru práce
musíš pít tu