Anotace: Dlouho jsem tu nebyla a dlouho jsem nic nepsala. Není to veselá básnička, vlastně je docela smutná, ale i o tom přece život je, nebo ne ?
Máš pravdu, život není jen veselý, je i o těch smutných věcech, je prostě takový... Povedená! :-)
12.06.2014 20:43:39 | Gabriela Green