Anotace: Samoto jsi sama? Nebo putuješ s pesimismem?
Sám v samotě
-
Píši o pocitech,
o lásce snů,
o svých životech,
o koncích dnů
Ale kdo ví,
co opravdu prožívám,
písmo nepoví,
že jsem stále sám
Že trpí každý
něčím jiným,
pro své vraždy
radši smilním