Single žena
Anotace: Pozerať romantické filmy, bez konca a nekonečné. Vyplakať moria sĺz a vreckovkami...
Pozerať romantické filmy,
bez konca a nekonečné.
Vyplakať moria sĺz
a vreckovkami nešetriť.
Smiať sa naplno,
keď ženské jadro zvíťazí.
Prepínať o dušu,
kde je nový príbeh?
Upiecť si slaný popcorn,
bez výčitiek svedomia.
Ale s vedomím,
že ma to nikdy nestretne.
Blúznenie ženských hláv,
arogantných mužov a
hladáčikov fotoaparátu.
Je ťažké uveriť príbehu
s tak jasnou pointou.
Stačí predsa vraziť
do správneho chlapa.
Dosť. Prepni znovu kanál.
Přečteno 550x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Aiury, V.N.Losinský
Komentáře (0)