Démon

Démon

Anotace: .

Včerejší den vytikal pryč.
Zůstala báze a myšlenkový průjem.
Růžové pilule mi dráždí žaludek.

Nic se nestalo jako pokaždé.
Přál bych si cítit se čistě.
Lehnout si a zas lehce vstát.

Sám sobě nemohu platit
odpustek za svoje hříchy.
Mohu je ale přepít.

-

Už teď znáš způsob
jak slanit ještě hloub.
Pod povrch mého já.

A tak si trhám rány,
brodím se v zoufalství.
A ty mě chlácholíš:

zítra bude jen o málo hůř než dnes.
To ani nepoznáš.
Autor Rick, 21.06.2014
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel