Anotace: O tom, že život je jednou nahoře a pak zase dole a že je třeba bojovat a očekávat.
klauny nemusím, ale žongléři..to je jiná
22.06.2014 11:14:51 | básněnka
Jó, život žonglér si nás podává v různejch barvách, ale máš pravdu, nehraje to jako klauni :-)
22.06.2014 19:06:05 | Rýmař Frantina